Harjoittelu Valotalolla

Harjoittelut ja projektit

Valotalo on myös erinomainen paikka tulla suorittamaan työharjoittelua tai työstää opinnäyte/lopputöitä. Meillä voit suorittaa eri mittaisia harjoittelujaksoja useammasta viikosta kuukausiin ja aikataulut sovitaan joustavasti. Meillä on myös laajat mahdollisuudet tuoda omaa henkilökohtaista osaamista esille ja toteuttaa hyvin monipuolisesti erilaisia harjoitteluja ja loppunäyttöjä. Lisäksi meillä pääset tutustumaan. Oulun monikulttuuriseen työhön ja sen kehittämiseen aitiopaikalta! Voit tulla myös itseksesi tai opiskelijaryhmän kanssa ihan vain tutustumaan toimintaan sovittuna ajankohtana.

Yhteistyötahoille

Tutustuminen ja yhteistyö

Valotalolla on mahdollista tulla sovitusti tutustumiskäynnille. Tutustumaan voi esimerkiksi tulla toiminnastamme kiinnostunut yhteistyökumppani tai uusi toiminnasta kiinnostunut kävijä. Huomioittehan kuitenkin, että tutustumiset järjestetään aikoina, jolloin ei ole muuta asiakastyötä.

Olemme myös aina avoinna uusille yhteistyöideoille! Ota siis yhteyttä, mikäli löydät toiminnastamme mielenkiintoisia yhtymäkohtia ja haluat suunnitella lisää!