Naistyö

Moninaisilla Poluilla on STEA-rahoitteinen hanke, jonka keskiössä ovat kaikki Oulussa asuvat naiset ja äidit, joiden lisäksi toimintaa on myös lapsiperheille. Tarjoamme erilaista vapaa-ajanvietettä, ammatillista tukea ja neuvontaa ja järjestämme leirejä ja tapahtumia. Meidän toimintaan saat osallistua juuri sellaisena kuin olet, omana arvokkaana itsenäsi.

Myös kohderyhmämme läheiset sekä yhteistyökumppanit ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme. Mikäli sinulla on kysyttävää toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä! Kuulemme mielellämme toiveitasi ja kehitämme toimintaamme juuri kohderyhmämme toivomaan suuntaan!

Kaikki toimintamme on lähtökohtaisesti maksutonta. Meillä on myös usein tarjolla ruokaa ja juomaa.

Kaikki toimintamme on päihteistä vapaata. Huomaathan, että Valotalolle ei voi saapua huumaavien tai päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena. 

Valotalo

Valotalo on keskustan toimitilamme nimi. Valotalo sijaitsee aivan ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Bussipysäkkejä löytyy viereisistä kortteleista samoin kuin 2h autopaikkojakin.

Turvallisuussyistä emme jaa osoitettamme julkisesti. Sen saa ilmoittautumalla mukaan toimintaamme suoraan työntekijöille.

Noudatamme toiminnassamme turvallisemman tilan periatteita: olemme kaikenlaisesta syrjinnästä vapaa tila.

OVOK Tukiyhdistys RY

Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistys ry toimii katto-organisaationamme. Tukiyhdistyksen tavoitteena on tukea Oulun alueen vastaanottokeskusten sekä maahanmuuttajataustaisten ihmisten arkea osallistamalla heitä mukaan ryhmä- ja tapahtumatoimintaan. Yhdistys pyörii vapaaehtoisvoimin.

 

Yhdistyksen toiminnan periaatteina ovat vuorovaikutteisuus, tasapuolisuus, yhdenvertaisuus, tasa-arvoisuus, avoimuus ja erilaisten näkemysten kunnioittaminen.

 

Tukiyhdistys sai vuonna 2020 Oulun tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnuspalkinnon.