Miten mukaan?

Mukaan tulemisen lähtökohtana on innostus toimia osana monikulttuurista yhteisöämme ja sekä halu ja mahdollisuus oman ajan antamiselle. Vapaaehtoisten alaikäraja on 18, mutta yläikärajaa meillä ei ole! Sinun tulee osata toimia joko suomeksi tai englanniksi. Molempien kielten hallinta ei siis ole vaatimus!

Vapaaehtoisena toimiminen on palkitsevaa ja antoisaa. Opit lukemattomia asioita uusista kulttuureista, kuulet elämäntarinoita ja pääset vaikuttamaan Oulun monikulttuurisen työn kehittämiseen. Puhumattakaan upeasta vapaaehtoisten verkostostamme, johon pääset osalliseksi!

Vapaaehtoistoimintaan osallistumisen edellytyksenä on OVOK ry:n vapaaehtoiskoulutuksen suorittaminen. Koulutuksia järjestetään ilmoittautumisten ja haastatteluiden mukaan vähintään syksyisin ja keväisin. Tämän lisäksi vapaaehtoisille järjestetään virkistystoimintaa, jatkokoulutusta ja kehittämistyöpajoja. Olet myös oikeutettu tarvitsemaasi tukeen- työssämme vapaaehtoiset eivät koskaan jää yksin ja neuvoja saa aina pyytää Valotalon työntekijöiltä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä työntekijöihin tai ilmoittaudu tuleviin koulutuksiin!